Live- ja nettihuutokaupat vankalla kokemuksella Mäntsälässä ja maanlaajuisesti

Ota yhteyttä

Maaseudun Huutokaupat on monipuolinen live- ja nettihuutokauppojen järjestäjä. Saat meiltä täydelliset huutokauppapaketit kaikkiin tarpeisiin. 


Me ostamme ja myymme monipuolisesti erilaiset tuotteet ja esineet sekä maatalouskoneet. Hoidamme pyynnöstäsi tuotteiden tai kokonaisten kuolin- ja muuttopesien arvioinnin. Arvioinnin perusteella joko ostamme tuotteet tai laitamme ne suoraan huutokaupattaviksi.


Toteutamme kaikki huutokauppojen järjestelyt puolestasi. Jos perinteinen huutokauppa ei ole sinulle mieleinen vaihtoehto, voit valita myös kätevän nettihuutokaupan. Nettihuutokauppa hoidetaan huutokaupat.com:in kautta. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Kysy lisää!

Sujuvat huutokaupat

Toteutamme esimerkiksi kuolin- ja muuttopesien, erilaisten maatalouskoneiden sekä taide- ja sisustusesineiden huutokaupat. Me hoidamme kaikki huutokaupan järjestelyt puolestasi. Saat kauttamme tarvittaessa myös tuotteiden kuljetukset.


Huutokaupat järjestetään pääsääntöisesti Mäntsälässä, mutta voimme tulla huutokauppaamaan esimerkiksi konkurssipesät myös paikan päälle muualle Uudenmaan alueelle. Kerro tilanteestasi, niin etsimme siihen sopivan ratkaisun.


Huutokaupassa annamme asiakkaille huutonumerot, joiden avulla tuotteita voi huutaa. Meklari päättää myyntikohteesta riippuen, mikä on hinnan korotus. Halutessasi voit tehdä tuotteista ennakkotarjouksen.


Järjestämme huutokauppoja noin kerran kuukaudessa. Huutokaupat alkavat kello 12 ja päättyvät noin kello 16–17. Tuotteet tulevat nähtäville ennen huutokaupan alkua aamupäivällä. Huutokaupoissa on kahvitarjoilu.

Katso tulevat huutokaupat!

Myy tai osta vaivattomassa nettihuutokaupassa

Huutokauppaamme tuotteitamme myös huutokaupat.com-sivuston kautta nettihuutokaupassa. Jos et halua järjestää perinteistä huutokauppaa, nettihuutokauppa on sinulle erinomainen vaihtoehto. Ostajalle nettihuutokauppa on kätevä, sillä tuotteisiin voi tutustua vapaasti mihin vuorokaudenaikaan tahansa.


Tutustu nettihuutokaupan tarjontaan ja tee tarjous mielenkiintoisista tuotteista. Myynnissä on usein esimerkiksi maatalouskoneita sekä taide- ja sisustusesineitä. Tuotteen tiedoista näet lähtöhinnan. Muista myös katsoa, kuinka kauan huutoaikaa on vielä jäljellä. 

Tervetuloa tekemään löytöjä nettihuutokauppaamme!

Klikkaa nettihuutokauppaan